BoekStartuurtjes en veel meer in de bibliotheek

Een belangrijke plaats in de nieuwe Boerhoorn wordt ingenomen door de bibliotheek. Bij binnenkomst in de nieuwe Boerhoorn zijn de boeken en de gezellige leeshoek niet te missen. Het uitlenen en inleveren van boeken in de bibliotheek gaat veel via beeldschermen maar daarnaast zijn er nog steeds vrijwilligers om leesgrage Roldenaren te helpen. 

De Bibliotheek, onderdeel van Biblionet Drenthe, houdt zich anno 2022 met veel meer bezig dan alleen het uitlenen van boeken.  

De hedendaagse bibliotheek is de plek waar mensen heen kunnen om te ontdekken, te ontmoeten, te ontspannen en zich te ontwikkelen. Zo zijn er maandelijks voorleesuurtjes voor de kleinsten (BoekStart), kan er technisch geknutseld worden door de wat grotere kinderen (BiebFabriek), kunnen ouderen hun digitale kennis bijspijkeren met de cursus Klik & Tik en zijn er (online) talloze lezingen en workshops te vinden. 

Wilt u meer weten over de moderne bibliotheek, kijk dan op Welkom bij de Bibliotheek | My Site (begintbijdebieb.nl) of kijk in de agenda Agenda Aa en Hunze – Biblionet Drenthe (bibliotheekrolde.nl). Of loop gewoon een keer langs om even in de boekenrekken te snuffelen, een praatje te maken of voor het lezen van een van de vele tijdschriften onder het genot van een lekkere kop koffie.

bibliotheek_boerhoorn
Deel op Facebook!
Tweet op Twitter!
Plaats op Linkedin
Stuur door via WhatsApp

Meer nieuws...

Onze agenda staat vol met leuke, sportieve en sociale activiteiten. Neem snel een kijkje!
Maak nu pasfoto's voor officiele documenten bij ons in de Boerhoorn!
Is er animo voor een schaakcompetitie in Rolde? Laat gerust weten of het iets voor je is!
Lees hier waar de vrijwilligers het druk mee hebben! Leuke plannen!