De helpende hand van Impuls

Impuls is de organisatie die zich in de gemeente Aa en Hunze actief inzet om de eigen kracht en talenten van de inwoners van de gemeente te versterken. Ze brengt mensen in dorpen en buurten samen en adviseert en begeleidt hen op allerlei gebieden. Met elkaar werken Impuls en bewoners aan de leefbaarheid in een dorp of buurt. 

Impuls beschikt over ruimtes in de Boerhoorn waar haar medewerkers zowel organisaties als inwoners ondersteuning bieden. Dat is bijvoorbeeld op het gebied van vrijwilligerswerk, mantelzorg, bewonersinitiatieven, trainingen en buurtbemiddeling. Bewoners die zelf ideeën hebben waarmee bovenstaande doelstellingen kunnen worden bereikt, zullen bij Impuls altijd een luisterend oor en een helpende hand vinden. 

Ook biedt Impuls in de Boerhoorn op vaste momenten diverse beweeg- en ontmoetingsactiviteiten aan waar iedereen aan mee mag doen. Voor meer informatie over de activiteiten van Impuls en hun planning voor de komende maanden zie de website van Impuls: Agenda Impuls Aa en Hunze 

Namens Impuls werken Dries (buurtwerker) Grietje (coördinator Meer Bewegen voor Ouderen), Willem (jongerenwerker), Jesse (stagiaire jongerenwerk), Carin (consulent mantelzorg) en Siny (buurtwerker) (zie Team Impuls) op verschillende tijden voor de bewoners vanuit de Boerhoorn. Er zijn (nog) geen vaste tijden dat ze in de Boerhoorn zijn. Voor contact, het maken van een afspraak of het delen van een idee kunt u mailen naar info@impulsaaenhunze.nl of bel of whatsapp het mobiele nummer dat u bij de gegevens over het team kunt vinden. 

Deel op Facebook!
Tweet op Twitter!
Plaats op Linkedin
Stuur door via WhatsApp

Meer nieuws...

Onze agenda staat vol met leuke, sportieve en sociale activiteiten. Neem snel een kijkje!
Maak nu pasfoto's voor officiele documenten bij ons in de Boerhoorn!
Is er animo voor een schaakcompetitie in Rolde? Laat gerust weten of het iets voor je is!
Lees hier waar de vrijwilligers het druk mee hebben! Leuke plannen!