Foto jongerenwerkers Impuls

Elke 2 weken jongerensoos

Jongerenwerkers Willem en Jesse hebben de afgelopen maanden in de Boerhoorn in Rolde alweer de 8e jongerensoos in onze gemeente opgezet. Iedere 2 weken op vrijdagavond komt daar een flinke groep dorpsbewoners tussen de 12 en 16 bij elkaar om met veel plezier ongedwongen zichzelf te kunnen zijn.

Het is een inloopgroep, iedereen is welkom om te komen en te gaan zoals het uitkomt. De opkomst is uitstekend en jongeren die een leuke plek zoeken om te poolen, gezellig een voetbalspel te doen of gewoon ongedwongen met elkaar te kletsen zijn van harte welkom om eens te komen kijken op de vrijdagavond.

Beide jongerenwerkers hebben nog volop plannen om jongeren die dat willen te helpen om onontgonnen talenten te ontwikkelen. MFC Boerhoorn, met al zijn voorzieningen, is daar de ideale plek voor. De komende tijd hopen beide jongerenwerkers de nog nieuwe ruimte verder sfeervol aan te kleden en uit te breiden met voorzieningen waar de groep jongeren behoefte aan heeft.

Meer weten, bezoek https://www.instagram.com/jongerenwerk_impuls/ of mail/bel naar Willem of Jesse, zie https://www.impulsaaenhunze.nl/over-ons/ons-team-1/.

Voor meer informatie over wat Impuls allemaal voor jongeren doet, kijk op: https://www.impulsaaenhunze.nl/jeugd-1/

Geplaatst in Nieuws.