Gebruikers

Bent u een (toekomstig) gebruiker van MFC De Boerhoorn en wilt u een vermelding op deze website? 

Stuur dan een korte inleidende en algemene tekst over uw organisatie (eventueel met een afbeelding/logo) en een link naar uw eigen website of social media naar redactie@deboerhoornrolde.nl

Atelier Lijn, Rolde

Atelier Lijn

Atelier Lijn (Marjolijn Zwolsman) organiseert korte creatieve cursussen en workshops op het gebied van tekenen en schilderen (aquarelleren en acrylschilderen).

Het aanbod is zowel voor beginners als gevorderden geschikt. Professionele begeleiding én ontspannend bezig zijn staan centraal.

Op de website leest u meer actuele informatie: www.atelierlijn.nl


Bridgeclub Rolde

Welkom bij de Bridgeclub Rolde

Elke donderdagavond wordt er in competitieverband gespeeld in Rolde. Voor beginnende bridgers is het altijd mogelijk een introductie cursus te volgen.

Voor de wat gevorderde spelers biedt de club voldoende mogelijkheden om met plezier te bridgen en de kennis wat verder uit te bouwen.

Zie ook onze pagina op de website van de Bridge Bond


Culturele vereniging Rolde

Welkom bij de Culturele Vereniging Rolde

Dé plek voor een gezellig en cultureel avondje uit in Rolde. Elk seizoen zijn er 8 uiteenlopende activiteiten: van een cultuurhistorische lezing tot cabaret of toneel. Ontmoet anderen uit Rolde en omgeving die ook geïnteresseerd zijn in cultuur. Al onze activiteiten staan open voor iedereen. Meer informatie en inschrijven voor de nieuwsbrief:  www.cultureleverenigingrolde.nl