Gebruikers

Bent u een (toekomstig) gebruiker van MFC De Boerhoorn en wilt u een vermelding op deze website? 

Stuur dan een korte inleidende en algemene tekst over uw organisatie (eventueel met een afbeelding/logo) en een link naar uw eigen website of social media naar redactie@deboerhoornrolde.nl

Atelier Lijn, Rolde

Atelier Lijn

Atelier Lijn (Marjolijn Zwolsman) organiseert korte creatieve cursussen en workshops op het gebied van tekenen en schilderen (aquarelleren en acrylschilderen).

Het aanbod is zowel voor beginners als gevorderden geschikt. Professionele begeleiding én ontspannend bezig zijn staan centraal.

Op de website leest u meer actuele informatie: www.atelierlijn.nl


Bridgeclub Rolde

Welkom bij de Bridgeclub Rolde

Elke donderdagavond wordt er in competitieverband gespeeld in Rolde. Voor beginnende bridgers is het altijd mogelijk een introductie cursus te volgen.

Voor de wat gevorderde spelers biedt de club voldoende mogelijkheden om met plezier te bridgen en de kennis wat verder uit te bouwen.

Zie ook onze pagina op de website van de Bridge Bond


Culturele vereniging Rolde

Welkom bij de Culturele Vereniging Rolde

Dé plek voor een gezellig en cultureel avondje uit in Rolde. Elk seizoen zijn er 8 uiteenlopende activiteiten: van een cultuurhistorische lezing tot cabaret of toneel. Ontmoet anderen uit Rolde en omgeving die ook geïnteresseerd zijn in cultuur. Al onze activiteiten staan open voor iedereen. Meer informatie en inschrijven voor de nieuwsbrief:  www.cultureleverenigingrolde.nl 


Het Rolder Historisch Gezelschap

Het RHG is in 1970 ontstaan. Inmiddels is het een vereniging met circa  600 leden en tientallen vrijwilligers. Het Gezelschap geeft een kwartaalblad uit: De Kloetschup. Met verhalen en foto’s van vroeger. De vrijwilligers verzamelen en archiveren informatie, beeldmateriaal en oude voorwerpen, organiseren exposities en lezingen, schrijven historische artikelen en boeken en knappen verweerde graven op. Om maar wat te noemen.

Het Gezelschap heeft in het MFC Boerhoorn een vaste ruimte en een flexibele ruimte. Waar u als belangstellende welkom bent! Openingstijden vindt u (met nog meer informatie) op de website:
www.rhg-rolde.nl


Sociëteit “De Vriendenkring”

Sociëteit “De Vriendenkring” is een laagdrempelige mannelijke gezelligheidsvereniging met een brede interesse in maatschappelijke gebeurtenissen en ontwikkelingen die we in de wintermaanden op de dinsdag avond met elkaar bespreken. Soms gecombineerd met een voordracht uit eigen gelederen en soms door een uitgenodigde spreker.
Elk jaar worden enkele excursies en bijeenkomsten georganiseerd waarbij ook de partners worden uitgenodigd. Bijvoorbeeld een bezoek aan De Agrarische natuurvereniging, een fluitenbouw atelier, een energiecentrale of een hydrocultuur witlofkwekerij.
Op de reguliere dinsdagavond bijeenkomsten wordt ook ruim tijd ingedeeld voor biljarten en een kaartspel. Wij zoeken leden die een bijdrage kunnen leveren aan allerlei gespreksonderwerpen, discussie, spelplezier en vooral gezelligheid.
Als het je wat lijkt, neem je contact op voor een informatief gesprek via: Secretariaat Sociëteit “De Vriendenkring” vriendenkringrolde@gmail.com

Secretariaat p/a Het Hof van Rolde 14, 9451 PZ ROLDE
E-mail: vriendenkringrolde@gmail.com