Vrijwilligersblog #2

Beetje jammer, weinig activiteit op ons blog…. maar we zijn druk met erg leuke dingen! Lees snel verder!

Nog steeds is het heel leuk om te helpen in de Boerhoorn, als vrijwilliger(ster), beetje informatie verstrekken, koffie en thee serveren en natuurlijk gezellige kletspraatjes maken. Ook hebben we inmiddels een 2 wekelijkse wollige middag opgestart! Van 2 tot 4 uur op de woensdagmiddag met een leuke groep dames (leeftijd tussen 35 en 85) aan haak- en breiwerkjes werken, ideeën en patronen uitwisselen, elkaar af en toe even helpen. Ook andere handwerkjes zijn welkom. Er is zelfs soms iemand met een spinnewiel aanwezig. En….de laatste nieuwtjes worden natuurlijk ook uitgewisseld. Momenteel zijn we, wanneer iedereen aanwezig is, met 20 dames. Er is nog ruimte voor meer, dus kom gerust eens langs!
Er is  inmiddels in verband met de komende vakanties voorlopig even pauze en dit hebben we 7 juni ingeluid met een gezellige middag in de tuin van 1 van de dames met door de aanwezigen meegebrachte culinaire lekkernijen, want echt we kunnen meer dan breien en haken alleen! Erg lekker allemaal! Het was een heel gezellige zonnige middag, die ook aanmerkelijk langer duurde dan de gebruikelijke eindtijd van 4 uur. Na de vakantie komen we weer bij elkaar, de eerste keer op 13 september a.s.
Kom eens langs dames, het is echt gezellig!

Ook hebben we nieuwe activiteiten op het programma, o.a. 6 juli de film Habitat van Henk en Janetta Bos, kaarten te verkrijgen in de Boerhoorn, maar dit staat overal al uitgebreid aangekondigd.

En na de vakantie (29 september) gaan we Bingo spelen. Veel gevraagd in onze ideeënbus (activiteitenboerhoorn@outlook.com), dus we verwachten een leuke opkomst. Het wordt een bingo met thema Flower Power, dus de bloemetjeskleding maar tevoorschijn halen! Wij zorgen voor passende muziek! Nadere aankondigingen komen nog, maar zet de datum vast in de agenda. Gaan we er een leuke boel van maken!!

Verder gaan we proberen iedere laatste vrijdag in de maand iets te organiseren. Gevarieerd. Kan leuk, nuttig, informatief, feestelijk etc. zijn. Afwachten hoe creatief we zijn. Leuke ideeën zijn welkom! Mensen die willen helpen om dit te laten slagen zijn ook welkom en ook zoeken we nog steeds collega-vrijwilligers, die het leuk zouden vinden om ook af en toe in de Boerhoorn hand- en spandiensten te verrichten, in de vorm van barwerkzaamheden of assistentie in de keuken verlenen. Met voorkeuren voor morgen- middag – of avonduren wordt bij de planning rekening gehouden.  Kom eens langs voor een praatje wanneer je interesse hebt, of mail naar beheerder@boerhoornrolde.nl

Wij gaan in ieder geval door! De plek om mensen te ontmoeten, altijd gezellig!

Diana en Kunnie

(Foto: Wollige Middag afterparty)

Deel op Facebook!
Tweet op Twitter!
Plaats op Linkedin
Stuur door via WhatsApp

Meer nieuws...

Onze agenda staat vol met leuke, sportieve en sociale activiteiten. Neem snel een kijkje!
Maak nu pasfoto's voor officiele documenten bij ons in de Boerhoorn!
Is er animo voor een schaakcompetitie in Rolde? Laat gerust weten of het iets voor je is!
Lees hier waar de vrijwilligers het druk mee hebben! Leuke plannen!